Konferera i skärgårdsmiljö

Det är något visst med konferenser vid havet. Vattnets lugnande inverkan och det faktum att vi alla mår bra av att vara i vackra miljöer. Titta på vattnet, det händer inte så mycket. Titta en gång till, det händer något hela tiden. Upptäck de små skiftningarna, krusningarna och låt tankarna vandra iväg så flödar också kreativiteten.

Många företag väljer därför att förlägga sina konferenser vid eller i närheten av havet. Det finns många fina anläggningar att välja på med eller utan spa, många med fokus på historia, natur eller riktigt god mat.

Konferensavtal över tid

När du hittat anläggningen med en naturmiljö där dina medarbetare trivs sådär lite extra så vill du säkert återkomma flera gånger. Förutsättningarna kanske skiljer sig lite från gång till gång. Det kan vara olika personer som är involverade i rutinerna kring avtalet och då är det smart att använda ett komplett avtalshanteringssystem som håller ordning på formalia. Både text och villkor i avtalet men också signering och liknande. Att göra på detta vis ger trygghet i relationen för alla inblandade parter på ett helt annat sätt än när allt ska göras från början varje gång.

Konferenser i Stockholms skärgård

Det finns många bra konferensanläggningar i Stockholms skärgård, vid havet eller på en ö ute i havet. Vad som passar bäst vet bara du som ska beställa. Kanske Marholmen som ligger på en egen ö, med bro till fastlandet. Nära men långt borta med sitt läge i norra skärgården. Mellanskärgården kan erbjuda bland annat Djurönäset som med sitt läge vid den vackra Djuröbron kan erbjuda härligt spa och riktigt bra konferensmöjligheter. I den södra delen är Smådalarö ett tips som kanske passar. Pampig takhöjd och härlig havsutsikt är en bra grund för lyckade konferenser. Det finns förstås många fler att välja på längs den långa kuststräckan. Anläggningar för både stora och små konferenser men med det gemensamt att de ligger vid havet.