Ta med nya medarbetare på konferens vid havet

Glädje på arbetsplatsen avspeglar sig i företagsresultaten. Om de anställda trivs kommer de att göra ett bättre jobb, vilket i de allra flesta fall leder till att företaget går bättre. Det är viktigt att de nyanställda tidigt känner sig välkomna in i företaget. Det bästa är att börja redan vid rekryteringen och därefter följa upp med aktiviteter som gör att de snabbt kommer in i verksamheten. Här kan du läsa om hur du steg för steg bäst välkomnar nya medarbetare.

Rekrytera rätt

Rekryteringen är avgörande för att hitta nya talanger till företaget. Att hitta rätt person till rätt jobb är inte helt enkelt, men däremot avgörande. Som tur är finns det experter som kan hjälpa till att hitta rätt personal. Rekryterings- och kompetenspartnern https://theplace.se/ hjälper företag att hitta rätt medarbetare. Under 30 års tid har tusentals arbetsgivare hittat rätt kompetens inom områdena ekonomi, administration och kommunikation tack vare The Place. Tack vare deras attraktiva kompetensnätverk har du som företagare stor chans att hitta rätt person för jobbet. Med mottot ”where happy work happens” är The Place den rätta rekryteraren för att garantera en perfekt kompetensmatch där positivt arbetsliv står i fokus. Med andra ord ges de bästa förutsättningarna för en lyckad anställning.

Konferens för nya medarbetare

Det är mycket viktigt att redan i ett tidigt skede ta med nya medarbetare på aktiviteter som välkomnar dem till företaget. Att åka på konferens vid havet är ett mycket bra alternativ eftersom det ger gott om tid för de nyanställda att lära känna medarbetarna såväl som företagets värderingar. Att förlägga konferensen vid havet istället för inne i stan har många fördelar. Framför allt ger det ett lugn som är svårt att uppnå i en hetsig stadsmiljö. För nyanställda är det ofta nervöst att börja ett nytt jobb med många nya intryck, kollegor och arbetsprocesser. Ett avkopplande konferenshotell vid havet, exempelvis anrika Yasuragi utanför Stockholm, ger de perfekta förutsättningarna för att i lugn och ro lära känna varandra. Schemalägg gärna konferensen en eller ett par veckor efter att de nya medarbetarna börjat för att se till att de får ett ordentligt välkomnande till företaget i ett tidigt skede.