Varbergs stadshotell & Asia spa

Om det är dags för konferens med ditt företag, varför inte besöka Varberg och västkusten där hotellrummen bjuder på härlig utsikt? Varbergs stadshotell & Asia spa erbjuder trevliga konferenser och om intresse finns, har de också tillgång till spa. Det finns två olika konferenspaket, ett med helpension där konferensen avslutas med en övernattning i trevliga rum. Om ett helpensionspaket föredras får man frukost, lunch, fika både på förmiddagen och eftermiddagen, då det är extra gott med fika efter en lång dag i ett konferensrum. Givetvis ingår en god middag och någon trevlig aktivitet för de som vill.

Konferens med spa

Det går också bra att boka en konferens med spa, här får deltagarna frukost, lunch och fika, men även en trerättersmiddag innan det är dags för ett besök på Asia Spa. För att låta alla på företaget lära känna varandra och få njuta av det goda, är en perfekt idé att kontakta https://www.capcito.com/sv och fråga om ett företagslån, något som säker kommer uppskattas av personalen.

Konferenslokaler och spa

På Varbergs stadshotell & Asia spa finns olika storlekar på möteslokalerna, allt ifrån små grupprum för några få deltagare till stora konferenslokaler som har full utrustning. Föreläsningssalen Middelgrund är perfekt för föreläsningar och i den praktfulla Spegelsalen finns plats för över 250 personer, där det även passar att ha fester. Med en enorm och sensationell utsikt över havet och Varbergs fästning finns Asia spa

där inredningen är hämtad från olika österländska åskådningar. På spat finns bastu att sitta och njuta i och efteråt låta sig svalkas av en tropisk regnskur. Innan det är dags för själva spat och dess olika pooler bör en tvagningsritual göras efter japansk sed. Sedan är det fritt fram att välja pool som exempelvis en med vatten på 30 grader. Det finns också vilorum för att lägga sig ner och bara vila eller för dem som föredrar att gunga i en hänggunga.