Spendera er nästa konferens vid havet!

Att resa bort med sitt företag för en konferens blir allt vanligare. Just att åka på konferens kan ha sina olika syften, exempelvis att kicka igång året eller kanske summera tiden som har gått. Oavsett vad vill man ju ha en härlig konferens med utvecklande samtal, vackra omgivningar och tillfälle att umgås med sina kollegor utanför den vardagliga arbetsmiljön.

Det finns ofta krav från företagets sida att det ska finnas gott om rum för möten och samtal under dagtid, likväl som det är viktigt att även kunna göra andra aktiviteter med sina kollegor. Dessa aktiviteter kan antingen vara utomhus eller inomhus beroende på säsong och tycke samt smak. Vårt tips är att välja en anläggning vid havet. Då får ni frisk, härlig havsluft samtidigt som ni byter miljö. Inte sällan finns det även toppklassiga spa-anläggningar på dessa platser samt god mat och dryck. Ni kommer få massvis med ny energi och härlig gemenskap efter en vistelse på nedan konferensanläggningar!

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad, ligger beläget så långt söderut du kan komma i detta land. Ett klassiskt hotell som andas svunna tiders badhotell. Lokalerna är ljusa och fräscha med möjlighet att hantera personalstyrkor på upp till 325 personer. De kan ordna med både dagkonferens och övernattning med mat- och vinpaket. Ystads ljuvliga spaanläggning i två våningar innehåller både bad utomhus och inomhus, samt olika bastubad och annat avslappnande. Den modiga avslutar dagen med ett dopp i havet bara några meter från hotellet.

Yasuragi

Yasuragi, som ligger på Hasseludden i Stockholm är minst sagt unikt i sitt utseende och koncept. Den japanska traditionen är stark, vilket visas på genom inredningen men också på det sättet som personal och gäster går klädda. Alla i samma kläder för att störa så lite som möjligt. Yasuragi anordnar såväl möten som stora konferenser för upptill 400 personer. Miljön på hotellet i stort så som i spaet är unikt japanskt med varma källor och mycket tid till eftertanke. Slås av den vackra utsikten och den goda maten samtidigt som din personal känner in lugnet och får ny energi till framtida projekt.

Hotell Tylösand

Hotel Tylösand, som nog många känner till tack vare dess ägare Per Gessle, ligger i Halmstad. Ett vackert hotell för den musik- och konstintresserade. Även här erbjuds ett generöst spa med olika möjligheter för avslappnande pausaktiviteter. Hotellet har plats för 750 stycken sittande deltagare under en konferens och samordnar hela din konferens för att få ett maximalt bra resultat. Behöver ditt företag hantera svåra problem men en kund som exempelvis inkasso eller svårigheter att leverera kan ni göra detta i ytterst privata lokaler. För att sedan lätta upp stämningen till kvällen är ett besök på Leifs Lounge och middag i solnedgången en utmärkt idé!