Gullmarsstrand – Lyxkonferens i skärgårdsmiljö

Letar du och ditt företag efter ett perfekt konferenshotell som ligger ett stenkast från saltstänkta bad, mitt i den västkustska idyllen? Endast en timme från Göteborg, i hjärtat av Bohuslän, ligger Gullmarsstrand hotell- och konferensanläggning. Denna underbara pärla är näst intill magisk att besöka under årets alla månader. Njut av utsikten när snön faller över havet under vintermånaderna, medan du värmer dig med en kopp te i ett av de moderna mötesrummen. Passa på att åka på hummersafari med dina kolleger mellan de långa finansmötena och låt vårsolen värma era ansikten. Eller njut av varma, salta bad mot slutet av dagen under augustikonferensen, pröva på klättring eller ge er ut på en stärkande promenad i ett vackert höstlandskap. Här finns många spännande aktiviteter för alla företag som verkligen vill stärka banden mellan de anställda och skapa minnen för livet.

Konferensavdelningen

Gullmarsstrands konferensanläggning är hypermodern och utrustad med alla de bekvämligheter, utrustning och tekniska hjälpmedel du och ditt företag behöver för en lyckad och uppskattad konferens. Här finns en mängd olika rum att hyra. För det lilla företaget, mötesgruppen eller grupparbetet kanske det lilla konferensrummet ”Vidablick 6” för endast åtta personer blir perfekt. Har ni behov av en större lokal, rymmer ”Vidablick 3” upp till tvåhundra personer. De större rummen kan möbleras olika. Flexibel möblering som till exempel biosittning, ögrupper, skolsittning och u-bord ökar möjligheterna för ett lyckat event. För informella och mer kreativa möten, finns två stora och smakfullt inredda lokaler till ert förfogande. Biblioteket är en härlig lounge med utsikt över havet och med direkt anslutning till den fantastiska bryggan. Här serveras en uppskattad fikabuffé och vill man lyxa till det lite extra efter dagens konferens kan man även servera lite bubbel. Den andra lokalen som inbjuder och inspirerar till långa och kreativa samtal är ”Verandan”. Detta inglasade rum med stor öppen spis kan få vem som helst att känna lugn och finna inspiration.

Rummen

Anläggningen har 84 rum som är smakfullt inredda. Alla rum har lyxiga sängar och rummen är så tysta att man knappt kan höra en toalettsits stängas. Det finns sju olika typer av rum att välja mellan, allt från bröllopssviten och lyxiga superior-rum, där endast bryggan skiljer dig från det salta havet, till enklare mindre rum som vetter in mot land.

Maten

I Restaurang G hamnar havet i fokus och restaurangen har specialiserat sig på att servera havets läckerheter. Köket hämtar både råvaror och inspiration från vårt svenska, salta vatten. Många av råvarorna är lokala och kräftorna levereras direkt till restaurangens brygga. Här kan man sitta kvar länge vid bordet och njuta av förrätt, huvudrätt och efterrätt, och samtidigt blicka ut över den underbara havsutsikten. För lite enklare mat kan man avnjuta några riktiga skärgårdsklassiker i det av Gert Wingårdh arkitektritade rummet ”Verandan”.