Hotell Havsbaden

I Grisslehamn i Norrtälje kommun hittar du Hotell Havsbaden. Grisslehamn ligger vid Ålands hav och härifrån går färjor till Åland. Hotellet ligger på klipporna precis vid vattnet. Här kan ni konferera i en härlig miljö. Hotellet har 122 rum och 8 konferensrum.

Hotell Havsbaden ligger i Roslagen och är den perfekta platsen för en konferens. Det tar bara 1,5 timme hit från Arlanda, Bromma, Gävle, Stockholm och Uppsala.

Historia

Grunden till dagens Hotell Havsbaden går att spåra ända till år 1903 då Hertha Kitzing öppnade Hafsbaden. Hon var änka efter källarmästare Karl Fritz Martin Kitzing och behövde därmed förmodligen inte låna pengar för att starta upp verksamheten. Utöver restaurang och boende erbjöd Hafsbaden redan då spa i form av bland annat varmbadhus med olika slags bad såsom gyttja och tallbarr. Idag är Hotell Havsbaden en plats för möten och minnen. Hotellet har nyligen genomgått en totalrenovering.

Konferens

Hotell Havsbaden marknadsför sig som ett konferenshotell där kreativitet och relationer växer. När hotellet renoverades bestämde sig ägarna för att skapa en plats och en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. De ville inte bara ha ett spahotell med konferens utan ville skapa en attraktion. Det har de sannerligen gjort. Här kan ni konferera med utsikt över Ålands hav i moderna möteslokaler med den senaste tekniken. Konferenser kan ordnas för små grupper på fem personer upp till stora grupper på 350 personer.

Hotellet har en nyrenoverad spa-avdelning med pooler, saunaworld, kallbad, jacuzzi och utomhuspool samt olika former av behandlingar. Utöver spa, restauranger och barer finns ett antal aktiviteter för konferensgruppen att boka.

Konferensaktiviteter

Att kombinera konferensen med någon form av aktivitet gör att ni lär känna varandra bättre, kan umgås och skapa djupare relationer. Hotell Havsbaden erbjuder en mängd olika aktiviteter både inomhus och utomhus runt om i Roslagen. Det finns aktiviteter som tar en timme till aktiviteter som ni genomför under en hel dag. Alla aktiviteter genomförs tillsammans med en professionell guide.

För den mindre gruppen är Hemma hos kocken en av de mest bokade aktiviteterna. Här får gruppen laga en trerätters meny tillsammans med hotellets köksmästare. Ett annat alternativ inom området mat och dryck är Mixologi, där grupper får lära sig att blanda cocktails tillsammans med hotellets barmästare. Det finns även whiskeyprovning, ölprovning och vinprovning.

Utomhusaktiviteter

Det finns ett brett utbud att välja mellan om ni vill göra någon form av utomhusaktivitet. Några exempel är bumper ball, laserlerduveskytte, teknikbana med segway och isskulptering. Eller varför inte konstruera och bygge en flotte på sommaren eller en kälke på vintern?

Det finns även ett antal aktiviteter som genomförs till sjöss, såsom att åka stridsbåt eller RIB båt, paddla kajak, åka långfärdsskridskor eller åka på sälsafari.

Inomhusaktiviteter

Inomhus kan ni utmana varandra i aktiviteter som På spåret, music battle och curling som spelas på en specialmatta. Ni kan även att välja att lösa en mordgåta under middagen.