Konferens på spa

Ska du och ditt företag iväg på konferens? Varför inte välja en av alla spaanläggningar som finns runtom i landet? Det kommer definitivt att uppskattas av dina medarbetare, och ni kan kombinera viktiga möten och planeringar med avslappning och spa. Det finns många olika varianter av konferensanläggningar av detta slag. Vad är ert fokus? På de flesta anläggningar kan ni beställa olika paket innehållandes allt ifrån praktiska lokal- och möteslösningar till härliga behandlingar och gruppaktiviteter. En populär konferensanläggning är Yasuragi.

 

Yasuragi i Stockholm
Yasuragi är en konferens- och spaanläggning belägen på Hasseludden i Stockholm. Hit kommer såväl privatpersoner som företag för att arbeta, ha möten och samtidigt kombinera detta med avslappning och spa i en vacker miljö. Anläggningen skapades redan på 1970-talet men det var först år 1997 som ett nytt koncept, inspirerat från Asien, började nyttjas på anläggningen. Den dåvarande Vd:n Lena Tryggstad drogs till den japanska kulturens idéer om avslappning och återhämtning, och det fick bli konceptet för Yasuragi. Idag erbjuder anläggningen härliga hotellrum i kombination med bad, behandlingar och aktiviteter som exempelvis yoga. Det finns även plats och aktiviteter för barn. Yasuragi riktar sig också mot företag i form av lokaler, aktiviteter och avslappning i samband med möten och konferenser.Konferens på spa 11

 

Konferens på Yasuragi
Det är vida känt att människor tenderar att arbeta bättre och effektivare om de erbjuds vila och avslappning emellanåt. Det kan röra sig om allt från kortare fikapauser, och möjlighet till avslappnings- och vilorum på kontoret, till möten och konferenser som erbjuder avslappning och vackra miljöer. Trots det ser läget annorlunda ut idag. Många är stressade och känner till och med obehag över att gå till jobbet. Utnyttja därför möjligheten med att kombinera arbete och avslappning. Yasuragi erbjuder olika mötespaket med till exempel hälsosamma middagar, lokaler och energipauser. Passa också på att boka in er på aktiviteter som lagtävlingar och olika spel för att stärka er gruppkänsla. Glöm inte heller bort att utnyttja det som spaanläggningar av dessa slag är allra bäst på: bad och behandlingar. Det finns alltifrån bubbelbad och simbanor till ansiktsbehandlingar och massage av olika slag. Efter ett besök på Yasuragi kan ni räkna med att både vara utbildade, utvilade och inspirerade till en ny arbetsvecka!