TanumStrand by the Sea

I den bohuslänska skärgården söder om det idylliska Grebbestad hittar man TanumStrand by the Sea. Anläggningen ligger vacker nere vid vattnet och här kan man hyra rum för att avnjuta en helg med ett spa paket där middag och frukost ingår och det finns olika massage behandlingar att välja på om man vill skämma bort sig en stund. Restaurangen med en magnifik utsikt mot havet har mat från lokala producenter och bjuder på en varierad meny. Konferensrummen står färdiga att användas och kan bokas i receptionen och vill man ha mat eller fika är det bara att säga till.

En plats som ger ro i själen

På spa och konferensanläggningen TanumStrand by the Sea har man skapat ett spa i samklang med de former och färger som finns i naturen runtomkring. Tanken om hållbarhet går som en röd tråd genom byggnaden och man har lyckats skapa en plats som genomsyras av harmoni. Själva byggnaden känns öppen och luftig mycket beroende på de stora fönsterpartierna ut mot havet och klipporna och alla färger går ton i ton med naturen direkt utanför. Välgrundade tankar bakom SPA i nordisk design med en tanke att man skapar en plats för lugn och ro man ofta återkommer till för att koppla av.

En plats att komma tillbaka till

Att få komma till en plats där man kan koppla bort vardagen och bara njuta av att vara utan några måsten är något alla behöver ibland. Att kunna sjunka ner i en bubbelpool med utsikt över hav och klippor, boka in massage, basta eller koppla av i ljusrummet för en välbehövlig vila. TanumStrand by the Sea fokuserar på helheten med mat, spa och naturen runtomkring där gränsen mellan rummen och naturen utanför suddas ut och allt blir en fantastisk upplevelse. Varför inte ge bort ett spa paket till en god vän som en uppskattad present där mat och kroppsbehandling ingår.